thumb
Despre noi

Misiunea noastra: Parteneri si clienti satisfacuti

icon

Suntem o companie cu capital privat, cu peste 25 ani experienta pe piata de legume si fructe din Romania. Ne desfasuram activitatea prin importul, ambalarea si distribuirea de legume si fructe proaspete si uscate.

Succesul nostru se bazeaza pe experienta de peste 30 de ani in domeniu a domnului Adel Abbara, sustinut de o echipa tanara si excellent pregatita. Ne recomanda grija pentru calitate, atat pentru produse cat si pentru toate serviciile oferite.

Suntem printre primele companii care au ambalat pentru piata romaneasca produse precum: morcovi, cartofi, ceapa si citrice. In prezent datorita extinderii si modernizarii depozitului si a sectiei de ambalare, avem posibilitatea de a ambala toata gama de legume si fructe proaspete si uscate.

seal

Depozite

Depozitul nostru masoara 2500 mp, din care 1300 mp sunt camere frigorifice echipate cu utiliaje de ultima generatie care asigura calitatea produselor, dar si ambalarea lor in cele mai bune conditii.

Distribuire

Reteaua noastra de distributie este in prezent in plina expansiune. Livram in toata tara cu propria flota de camioane.

Inovatie

Pe langa modernizarea constanta si aducerea de noi tehnologii si solutii inovative pentru a satisface toate cerintele si nevoile clientilor nostri in conformitate cu standardele uniunii europene, suntem deasemenea implicati constant in protejarea mediului. Impreuna cu partenerii nostril gasim solutii de implementare continua pentru ambalarea, impachetarea si transportul produselor prin metode cat mai eco friendly.

Evenimente

Inca de la inceputuri echipa noastra a fost implicata in diferite evenimente sportive cu scop caritabil sau competitional. Asadar viziunea companiei de a promova un stil de viata sanatos si tot ceea ce ne recomanda pana in acest moment, ne-a adus succesul unui business durabil.

Distribuim catre marile hypermarketuri, supermarketuri si companii catering!